Vereijken Keuken- & Interieurbouw

Hét gezicht achter…
Hallo, ik ben Lex. Eigenaar van Vereijken Keuken- en Interieurbouw. Via deze weg vertel ik u wat over mijzelf zodat u een beetje weet wie er straks in uw woning of pand aan het werk is.

Het ontstaan
Al van jongs af aan ben ik met hout aan het werk. Door de jaren heen ontdekte ik dat er ontzettend mooie creaties gemaakt kunnen worden en dat er heel veel mogelijk is met (ruwe) materialen. Mijn liefde voor keuken- en interieurbouw werd groter en het was dus vanzelfsprekend dat ik in deze branche ook een opleiding ging volgen. Dit behaalde ik met succes en tussen het studeren door leerde ik veel op de werkvloer. Meer dan tien jaar heb ik kennis en ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven, en in 2020 was het voor mij tijd om mijn eigen bedrijf starten. 

Eigen invulling
Een eigen onderneming geeft mij de ruimte om mijn passie, enthousiasme en creativiteit volledig tot uiting te laten komen. Dit geldt overigens niet alleen voor mij, uw ideeën en wensen staan centraal in mijn werk. Samen bedenken we een ontwerp dat precies past in uw omgeving. Die samenwerking en de energie die daaruit voortkomt zorgt ervoor dat ik altijd met plezier werk!